Azzam IK2 Fan Club: Semua Barang Yang FC Perlu !!              
              
           
      
      
        


      
      
        

Chat


Selasa, Februari 2

Semua Barang Yang FC Perlu !!


TEMPAHAN PEMBELIAN TSHIRT AZZAM FC KEMBALI DIBUKAHantarkan maklumat diri seperti NAMA PENUH, ALAMAT, SAIZ BAJU & NO. TEL ke INBOX ADMIN. HARGA : RM25 (tambah RM5 untuk pos)


KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG MENYOKONG AZZAM SEJAK MULA AZZAM MUNCUL DARI KACA TV,TERUTAMANYA KEPADA KELUARGA ABG SHAM MAHU PUN KELUAGA KAK ITA.TAK LUPA JUGA KEPADA FAN CLUB AZZAM YANG SELAMA INI BANYAK MEMBERI KATA-KATA SEMANGAT KEPADA AZZAM MAHU PUN KAMI SEKELUARGA..KAMI SEKELUARGA MENGALU-ALUKAN LEBIH RAMAI LAGI MENDAFTAR SEBAGAI MEMBER FAN CLUB AZZAM DAN MEMBERI SOKONGAN YANG PADU KEPADA AZZAM.BAGI PIHAK PENGURUSAN FAN CLUB AZZAM KAMI SEKELUAGA MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH YANG SELAMA INI BANYAK MENGORBANKAN MASA DAN WANG RINGGIT DEMI AZZAM DAN FAN CLUB.HANYA ALLAH SAJA YANG DAPAT MEMBALAS JASA ADIK-ADIK DAN ANAK-ANAK SEMUA.BAGI KAMI SEKELUARGA TAK MAMPU UNTUK MEMBALASNYA. SEKIAN TERIMA KASIH. SMART N COOL HIDUP BIAR SLAMBER
-Ayah Azzam-

p/s : Kepada pihak yang berminat untuk mengundang Azzam membuat persembahan boleh terus berhubung dengan PA@PR Azzam di talian 0196474047 (hanya untuk tempahan persembahan)

Smart & Cool....

Gambar latest:


 

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

0 comment(s):