Azzam IK2 Fan Club: Update 6/8/2012 ✐              
              
           
      
      
        


      
      
        

Chat


Isnin, Ogos 6

Update 6/8/2012 ✐

Assalamualaikum and hi kepada semua pembaca :) Sorry sebab dah lama tak update blog ni. Mungkin lepas ni admin dah tak update dah blog ni. Tapi kalau ada apa-apa admin akan post. Tapi rasanya tak ada apa-apa lah kot.. :)
So sekarang admin akan guna Twitter je, boleh follow @AzzamIK2FC. Sama macam blog ni, Twitter account diuruskan oleh peminat sahaja, bukan Azzam atau ahli keluarga Azzam. Kalau ada apa cerita, gambar, video atau berita pasal Azzam yang korang nak share, atau nak berkawan boleh tweet dekat twitter tu :) Sorry juga sebab dah tak update fanfic "DKHA". Cerita tu admin dah tak sambung dah. Tapi manalah tahu, kalau ada yang ada bakat menulis ke, atau berminat untuk sambungkan cerita tu, boleh tweet saya :P
FormSpring mungkin admin akan buka sekali-sekala kalau ingat. Tapi minta maaf kalau tak dapat jawab semua soalan :)

Terima kasih kepada followers/pembaca-pembaca blog ni ☺
Follow Azzam FC di twitter.com/AzzamIK2FC Sekali lagi, ni bukan fan club rasmi, cuma fan account untuk peminat-peminat Azzam.
Dan jangan lupa LIKE fan page rasmi Azzam di Azzam Idola Kecil II Fans Club
✌☺

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

0 comment(s):